Paczkomat
- yav
- moderator
- Kontaktowanie:
Re: Paczkomat
No tak, tak, chodziło mi o to, że on już działa.
Przecież właśnie o tym pisałem 

- yav
- moderator
- Kontaktowanie:
Najbliższy jest na Sejmu Czteroletniego 2 vis-a-vis ŚOB.
On jest tylko dla prania. Przesyłek nie można w nim odbierać. Najbliższy jest gdzieś bliżej Pałacu chyba.
- yav
- moderator
- Kontaktowanie:
Na Branickiego bodaj 18 jest pralnio-paczkomat, ale jak coś doń zamówić to nikt chyba nie wie.
Na Sejmu 4letniego postawili pare dni temu paczkomat. Narazie nie działa ale to chyba pierwszy w okolicy. Tyle, że w miejscu gdzie nie ma gdzie zaparkować dla tych, którzy będą chcieli podjechać autem.
Lipa, teraz żadnego paczkomatu w pobliżu nie ma.
Poczta teź nie jest o rzut beretem.
Normalnie, jak żyć
Poczta teź nie jest o rzut beretem.
Normalnie, jak żyć

-
- autochton
- Kontaktowanie:
Dlatego ostatnio zamawiam z zostawieniem na poczcie. Lepsze to niż ganianina z kurierem. Choć nieidealne...
Nie ma i nie zapowiada się, że się pojawi :-( Swoją drogą, dziwi mnie to, że sklepy nie oferują szerzej możliwości pozostawiania paczek w różnych sklepach - świetnie sprawdza się zamiast paczkomatów bo zwykła usługa kurierska to zupełna porażka - kurierzy pojawiają się w domu wtedy gdy większość ludzi pracuje poza domem!!!
Są jakieś nowe paczkomaty czy Wilanów jest za "elitarny" na jakieś tam paczkomaty?
Trudno wyrokować. Ostatnie zagranie jest szantażem wobec drobnych inwestorów: odsprzedajcie nam swoje udziały, albo upadniemy i stracicie wszystko.
Kwestia jest pewnie zasadnicza - ile płaci Inpost za miejsce pod Paczkomat. Od tego zależy czy to się będzie po prostu wspólnotom lub właścicielom opłacać. Nie sądzę, by parkingami w pobliżu ktoś się przy podejmowaniu decyzji przejmował.
- yav
- moderator
- Kontaktowanie:
Może na terenie ŚOBu? Tam jest wielki parking 

Akurat paczkomat już tam stał. Równie glupim pomysłem była tam Biedronka, pod którą wiecznie nie ma miejsc, podobnie Pepco, Nero i Starbucks.