Zmiana kodów do domofonu

ul.Hlonda / Al.Rzeczypospolitej
Fadesa Prokom
AdamR
bywalec
bywalec
Posty: 125
Rejestracja: 21 kwie 2011, 11:27
Lokalizacja: Ostoja Wilanów
Kontaktowanie:

Re: Zmiana kodów do domofonu

Post autor: AdamR » 30 sty 2018, 9:17

Etap B5 czyli Hlonda 10, 10A, 10B. A zmiana kodów nie była tylko w B5 bo u nas w C3 też kody się zmieniły.

bartekka
tubylec
tubylec
Posty: 592
Rejestracja: 27 kwie 2009, 19:31

Re: Zmiana kodów do domofonu

Post autor: bartekka » 30 sty 2018, 8:52

yav pisze:
25 sty 2018, 19:55
Zmiana była tylko w B5.
To ja się jeszcze tylko dopytam co to jest B5? :)))

Awatar użytkownika
yav
moderator
moderator
Posty: 3405
Rejestracja: 04 gru 2012, 11:38
Lokalizacja: Ostoja Wilanów
Kontaktowanie:

Re: Zmiana kodów do domofonu

Post autor: yav » 25 sty 2018, 19:55

Zmiana była tylko w B5.

Awatar użytkownika
yav
moderator
moderator
Posty: 3405
Rejestracja: 04 gru 2012, 11:38
Lokalizacja: Ostoja Wilanów
Kontaktowanie:

Re: Zmiana kodów do domofonu

Post autor: yav » 24 sty 2018, 15:25

Odgrzebię maila i sprawdzę i dam znać :)

Awatar użytkownika
Szatyn
osadnik
osadnik
Posty: 407
Rejestracja: 09 sty 2014, 12:49
Lokalizacja: Ostoja Wilanów
Kontaktowanie:

Re: Zmiana kodów do domofonu

Post autor: Szatyn » 24 sty 2018, 15:16

yav pisze:
23 sty 2018, 9:24
Zmiana kodów była chyba na całym osiedlu - i to w grudniu (były maile w tej sprawie)
Na całym osiedlu to chyba nie, bo u mnie funkcjonuje cały czas ten sam kod, co wcześniej :)

Awatar użytkownika
yav
moderator
moderator
Posty: 3405
Rejestracja: 04 gru 2012, 11:38
Lokalizacja: Ostoja Wilanów
Kontaktowanie:

Re: Zmiana kodów do domofonu

Post autor: yav » 23 sty 2018, 12:59

A to ciekawe, że istnieją dwie listy wysyłki...

bartekka
tubylec
tubylec
Posty: 592
Rejestracja: 27 kwie 2009, 19:31

Re: Zmiana kodów do domofonu

Post autor: bartekka » 23 sty 2018, 12:09

Maile były - tylko ja ich nie dostałem.

Na pytanie "dlaczego" otrzymałem odpowiedź, że "nie mają mojego maila".

Na pytanie "skoro nie macie mojego maila, to dlaczego od prawie 10 lat dostaje maile z administracji?" udało nam się wspólnie ustalić, że mój mail funkcjonuje na listach informujących o "m jak miłość" lub "zagrożeniu wiatrem", jestem nawet na liście "proszę podać stan licznika wody w ogródku" (chociaż nie mam ogródka), ale niestety nie jestem na liście, która była użyta do wysyłki info o domofonach.

Nic wielkiego się nie stało, ale może ktoś też ma ten problem dlatego wrzucam.

Awatar użytkownika
yav
moderator
moderator
Posty: 3405
Rejestracja: 04 gru 2012, 11:38
Lokalizacja: Ostoja Wilanów
Kontaktowanie:

Re: Zmiana kodów do domofonu

Post autor: yav » 23 sty 2018, 9:24

Zmiana kodów była chyba na całym osiedlu - i to w grudniu (były maile w tej sprawie); ja musiałem prosić o podanie kodu mailem, żeby dostać się do mieszkania po wakacjach :)

bartekka
tubylec
tubylec
Posty: 592
Rejestracja: 27 kwie 2009, 19:31

Zmiana kodów do domofonu

Post autor: bartekka » 23 sty 2018, 7:28

Chciałem się tylko podzielić ciekawostką - dzięki mailom od administratora znam doskonale harmonogram zdjęciowy serialu "M jak Miłość", ale o zmianie kodów do domofonu to musiałem się dowiedzieć wracając przed 6 rano ze spaceru z psem ;-)

Jakby ktoś miał problem z domofonem i jednocześnie podobnie jak ja był "subskrybentem" jedynie maili dotyczących zdjęć do seriali (a nie rzeczy drugorzędnych jak np. "jak się dostać do własnego domu") to daję znać, że była zmiana kodów, przynajmniej na Hlonda 4 ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ostoja Wilanów”